Cine suntem

Incontro Prefabbricati

DA MANA CU UN PARTENER DE INCREDERE IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

Cu peste doua decenii de experienta in domeniul constructiilor, Incontro Prefabbricati este partenerul pe care te poti baza. Folosim produse si solutii inovative cand vine vorba de prefabricatele din beton armat si te intampinam cu solutiile complete de care ai nevoie.

Incontro Prefabbricati face parte din Gruppo Lombarda, lider italian in domeniul  prefabricatelor din beton armat, apreciat in acest segment. Gratie colaborarii stranse cu Lombarda Prefabbricati si Prelco Italia, am avut mereu avantajul know-how-ului tehnologic si managerial in implementarea numeroaselor lucrari de constructii industriale si civile care s-au bucurat de recunoastere la nivel international.

Experienta cumulata in 25 de ani pe piata prefabricatelor din beton armat ne permite sa propunem solutii axate pe nevoia reala a clientului nostru, indiferent de amploarea proiectului propus, preintampinand si orice posibile situatii cu care acesta s-ar putea confrunta.

Ca dezvoltatori si detinatori de numeroase parcuri industriale, ne mandrim cu faptul ca putem eficientiza costurile pentru clientii nostri, oferindu-le un pachet complet de servicii care includ proiectarea si executia lucrarilor, precum si managementul si mentenanta constructiilor care isi vor dovedi rezistenta in timp.