Structuri

Certificari
Harta
Incontro Prefabbricati realizeaza hale industriale cu inchideri perimetrale (pereti) atat din beton armat prefabricat, cat si din panouri sandwich, oferind diverse structuri de acoperire cu aceeasi calitate, finisaje si tehnologii oferite pe piata italiana:
  • Grinda din beton armat cu panta dubla (P10%)
  • Grinda Athos
  • Structuri pentru planseu (intermediar sau de acoperis)

Grinda din beton armat cu panta dubla (P10%)

Cu acest sistem de acoperis avand grinzile principale din beton armat precomprimat cu panta dubla, se pot realiza hale prefabricate cu deschideri de pana la 30m si interax de pana la 12.50m.

Panele sunt realizate in acest caz din grinzi semicirculare din beton armat tip AC precomprimate dispuse la distante de pana la 4.00m in functie de tipul si grosimea invelitorii de acoperis.

Panele mai pot fi folosite si pentru prinderea diferitelor tipuri de instalatii.

Invelitoarea de acoperis se poate realiza din panouri tip sandwisch cu grosimi de la 3cm la 10cm intre care se pot insera benzi translucide din policarbonat pentru realizarea unei fante de lumina naturala pe toata deschiderea grinzii.

Scurgerile apelor pluviale in acest caz se realizeaza prin jgheaburi prefabricate de tip H si care se transmit prin interiorul stalpilor la canalele colectoare subterane.

Stalpii pot avea prevazute console din beton pentru structura planseelor intermediare si pentru sustinere podului rulant.

Peretii se pot realiza din panouri prefabricate din beton simple incastrati in stalp sau ancorati extern, din panouri prefabricate de beton termoizolante ancorati extern sau din panouri sandwisch pe un soclu de beton armat.

Grinda Athos

Cu acest sistem de acoperis se pot realiza hale prefabricate cu deschideri de pana la 25 m si interax de maxim 11.50m.

Grinzile principale in acest caz se pot realiza din profile I sau L pe care se dispun la distante de pana la 3.90m grinzile de tip Athos. Acestea au avantajul unei greutati reduse datorita sectiunii mici de beton (10-15cm) si a unei izolatii termice si fonice datorita polistirenului inglobat.

Invelitoarea se realizeaza in acest caz din panouri sandwish semicirculare de diferite grosimi acoperite cu tabla de aluminiu sau zincata prevopsita iar la anumite intervale se pot realiza luminatoare semicirculare din policarbonat.

Grinzile Athos mai au si rolul de a colecta apele pluviale care sunt transmise prin jgheaburi si prin interiorul stalpilor la canalele de colectare subterane.

Stalpii pot avea prevazute console din beton pentru structura planseelor intermediare si pentru sustinere podului rulant.

Peretii se pot realiza din panouri prefabricate din beton simple incastrati in stalp sau ancorati extern, din panouri prefabricate de beton termoizolante ancorati extern sau din panouri sandwisch pe un soclu de beton armat.

Structuri pentru planseu

Reprezinta un ansamblu de elemente prefabricate pentru realizarea de plansee intermediare la constructii cu mai mult de un nivel.

Principalele elemente de alcatuire sunt grinzile din beton cu sectiune L si/sau T pe care sprijina elementele de suprafata de tip TT , fiind posibile deschideri de pana la 15.00m si intervale de 12.00m. In functie de solicitari sau necesitati elementele de suprafata pot avea nervurile cu o sectiune de 54cm, 42cm sau 38cm.

Structura cu plansee intermediare poate fi folosita si ca acoperis tip terasa sau cu panta 10% la grinzi cu panta dubla tip TP, izolate cu polistiren si membrana bituminoasa.

Contact

Tel:+40.256.290753
Fax:+40.256.225222
Email:sales@incontro.ro

Incontro Prefabbricati face parte din Grupul Lombarda Prefabbricati SPA - Montichiari (BS), lider italian in domeniul constructiilor industriale si civile din prefabricate in beton armat.