Grupul

Certificari
Harta
Incontro Prefabbricati face parte din Grupul Lombarda, o realitate ce a stiut sa se impuna ca lider pe piata, datorita calitatii solutiilor oferite, credibilitatii sale absolute, a politicii sale de investitii si strategie pe termen lung care au permis sa mareasca in mod semnificativ oferta de produse si servicii.
Grupul Lombarda PrefabbricatiImpreuna cu Incontro Prefabbricati, face parte din Grupul Lombarda Prefabbricati si Prelco Italia, care este specializata in pereti si finisaje de calitate.
Lombarda Prefabbricati Cu mai mult de 30.000 mp de suprafata acoperita si o productie anuala mai mare de 100.000 mc de beton, Lombarda Prefabbricati este una din importantele realitati italiene in domeniu, specializata in proiectarea si productia de structuri de acoperire si pereti cu finisaje standard.
Prelco ItaliaAsociatia la prestigioasa firma Prelco Svizzera, cu care imparte importante sinergii si cercetarea si actualizarea tehnologiei, Prelco Italia lucreaza in sectorul prefabricatelor, realizand panouri de pereti si elemente prefabricate speciale realizate in b.a. de cea mai inalta calitate si o valoare arhitectonica si functionala speciala.
Lombarda Divisione StradaleSe ocupa cu proiectarea si productia de elemente prefabricate specializate.

Contact

Tel:+40.256.290753
Fax:+40.256.225222
Email:sales@incontro.ro

Incontro Prefabbricati face parte din Grupul Lombarda Prefabbricati SPA - Montichiari (BS), lider italian in domeniul constructiilor industriale si civile din prefabricate in beton armat.