Firma

Certificari
Harta

INCONTRO PREFABBRICATI face parte din grupul LOMBARDA PREFABBRICATI SPA - MONTICHIARI (BS), lider italian in domeniul constructiilor industriale si civile din prefabricate in beton armat.

Din 1995 INCONTRO PREFABBRICATI este prezenta in Romania, in zona industriala proprie din Timisoara, situata pe DN 59 Km 8+550 m stanga pentru a oferi societatilor straine care intentioneaza sa dezvolte activitati, sprijin total prin furnizarea de hale industriale "la cheie" incluzand toate lucrarile de finisaje.

Din 1995 INCONTRO PREFABBRICATI este prezenta in Romania, in zona industriala proprie din Timisoara, situata pe DN 59 Km 8+550 m stanga pentru a oferi societatilor straine care intentioneaza sa dezvolte activitati, sprijin total prin furnizarea de hale industriale "la cheie" incluzand toate lucrarile de finisaje.

Societatea INCONTRO PREFABBRICATI SA construieste hale industriale cu proiectare si tehnologie mediu - inalta italiana. Elementele prefabricate sunt produse si montate respectand toate normativele romanesti in materie de constructii industriale.

Societatea dispune in Timisoara de 100 Ha de teren deja urbanizat, unde s-au construit sau sunt in faza de contructie 300.000 mp de hale prefabricate care au fost vandute sau inchiriate la diverse societati cu activitati comerciale si industriale, constituind pana in prezent realizarea unui numar de 4000 de locuri de munca.

Amintim dintre cei mai importanti: GEOX, STAR FOODS EM, IDROCENTRO, TUBORG ROMANIA, TROCELLEN ROMANIA, DE FACTO INCOM, JOMO, FACTO ITO BOXO, SHOES GROUP 2000, L'INTESA PROMOTIVE, BV PRODUCTIONS RO, DE BORTOLI SPEDIZIONI, TROPAL, ALL CARGO EXPRES, PALZIV, MET, REAL SHOES, 17 MARKS, JURGENHAKE, SLEEVE TECHNOLOGY, GANTOIS ROMANIA, CFS, NESTLE ROMANIA, BITEA CONSTRUCT, UNIMETAL, BECKER ACROMA, R.BIESSE, AEMA RO, FM LOGISTIC, ITALINOX, ALUKYT, MICHEL THIERRY, SOL PLUS ROMANIA, DATCOMP, ALLCOLORS SERV, ROMSTAL, SCHUMAG ROMANIA, LIFE CARE, KUERYO, MODATIM, DEL BONO & CO, ALCO ROM, FINIMM, STYREX INJECTION, INTERCOLOR, CALCINATO IMMOBILIARE, VITAFOAM ROMANIA.

Zona are toate lucrarile de infrastructura ce corespund standardelor internationale: strazi, iluminat public, curent electric - punct de transformare propriu, canalizare pluviala si canalizare menajera, SRM gaz de 5000 mc/h, sistem antiincendiu cu hidranti externi si alimentat de la statia proprie de pompare.

Tot ca serviciu pentru zona, in 2001 a fost construit si un Punct Vamal - LOMBARDA SPEDIZIONI.

INCONTRO PREFABBRICATI S.A este prezenta si construieste nu numai in Judetul TIMIS, dar si in alte judete din partea de vest a Romaniei: ARAD, BIHOR, CLUJ, SATU-MARE, MARAMURES, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA, etc.

In PARCUL INDUSTRIAL ARAD societatea a construit 100.000 mp de hale industriale, iar in aceasta perioada, tot in aceeasi zona, sunt in faza finala de urbanizare 200.000 mp de teren care este proprietatea noastra.

In PARCUL INDUSTRIAL CARANSEBES societatea a construit 20.000 mp de hale industriale pentru ALCOA FUJIKURA Ltd (SUA). In aceeasi zona sunt in faza finala de urbanizare 120.000 mp de teren.

La CHISINEU- CRIS societatea are in proprietate un alt PARC INDUSTRIAL cu o suprafata de 210.000 mp, unde construieste pentru diverse companii: ALCOA FUJIKURA LTD(SUA), TRIPLAST S.RL.(Italia), MODUS IMMOBILIARE SRL (Italia), SENINI CEMENTIBLOK (Italia).

In PARCUL INDUSTRIAL SIMERIA se afla in faza de urbanizare o suprafata de teren de 6,5 ha.

Respectand exigentele clientilor, INCONTRO PREFABBRICATI SA a construit in partea de vest a Romaniei circa 300.000 mp de hale pentru diverse firme italiene, franceze, germane, pe terenul pus la dispozitie de beneficiar, ex:

Jimbolia SC FAGI SRL

Sebis SC RAYMOND PRODUCTIE SRL

Arad SC NDB LOGISTICA ROMANIA SRL
SC GENERAL BETON SRL
SC ANTON INDUSTRIES SRL
SC COTURNIX SRL
SC AGRIROM SRL
SC LACKNER & SCHWARZ SRL
SC ERRE INVEST ROMAN SRL
SC DITRE IMOBILIARE SRL
SC NOVELLA ROM SRL
SC AQUAE DEA ENGINEERING SRL
SC SIRTEX SRL
SC SOFANOU ROMANIA SRL
SC HUF ROMANIA SRL
SC ITALMANUBRI R SRL
SC ARTEX SRL
SC VDL ROTECH SRL
SC ADVANTAGE HEMA INNOVATION SRL
SC SZ MASINI UNELTE SRL
SC TECHNOPAINTING SRL

Resita SC FRARICA ROM SRL

Chisineu Cris SC ALCOA FUJIKURA L.t.d
SC TRIPLAST S.R.L

Caransebes SC ALCOA FUJIKURA Ltd
SC MIRUNA INTERNATIONAL SRL

Cluj Napoca SC NOROC COM SRL

Timisoara SC LISA DRAXLMAIER AUTOPARTROM SRL
SC BARUM TEKNIK SRL
SC ORIZO TEKNIK SRL
SC L'AVVENTURA SRL
SC SCALINI SRL
SC FINIMM SRL
SC INTERCOLOR SRL
SC R.BIESSE SRL
SC COSALDANTO SRL

Politica de dezvoltare a firmei este aceea de a creea zone similare cu cele prezentate mai sus de tip PARC INDUSTRIAL -realizand o oaza pentru investitiile straine si romanesti viitoare.

Incontro Prefabbricati este o companie ce s-a mentinut pe piata datorita calitatiii solutilor oferite, garantiilor solide, viziunii de perspectiva a politicii de investitie si strategie ce a permis sa amplifice gama de produse si servicii.

Datorita experientei in domeniu dobandita de-a lungul anilor, Incontro Prefabbricati lucreaza din 1995 in judetul Timis, contribuind la dezvoltarea acestuia, si contand pe know-how-ul tehnologic si managerial asigurat de Grupul Lombarda, Incontro Prefabbricati fiind in masura sa ofere societatilor interesate a investi in Romania urmatoarele servicii:

 • asistenta in obtinerea tuturor avizelor necesare realizarii constructiilor,
 • construirea de cladiri si hale industriale pe terenul de proprietate a clientului in conformitate cu specificatiile tehnice solicitate
 • lucrari de finisaje si instalatii
 • inchirierea sau vanzarea de cladiri si hale industriale "la cheie" situate in zonele industriale proprii.

Incontro Prefabbricati realizeaza diverse tipuri de structuri, produse cu acceasi calitate, finisaje si tehnologii oferite pe piata italiana.

Calitatea produselor si serviciilor oferite de Incontro Prefabbricati este garantata de numeroasele si prestigioasele constructii realizate pentru companii de renume international, situate in Parcul Industrial Timisoara, Parcul Industrial Arad si NH Timisoara.

IMOBILIARE
Suntem prezenti in

 • Timisoara
 • Arad
 • Caransebes
 • Nadab

PROIECTARE SI CONSTRUCTII

 • Topografie
 • Arhitectura
 • Proiectare drumuri, platforme
 • Retele, utilitati
 • Structuri de acoperire
 • Sisteme de prevenire a incendiilor
 • Instalatii electrice
 • Instalatii termo-sanitare
 • Pardoseli interioare si exterioare

Contact

Tel:+40.256.290753
Fax:+40.256.225222
Email:sales@incontro.ro

Incontro Prefabbricati face parte din Grupul Lombarda Prefabbricati SPA - Montichiari (BS), lider italian in domeniul constructiilor industriale si civile din prefabricate in beton armat.